Activiteiten & Workshops

Culturele Programmering
In 2018 wordt gestart met een brede culturele programmering voor jong en oud in het Ontmoetingshuis! Theater, lezingen, muziek, feest, cabaret dichtbij huis, om de hoek!
(Maar ook als je elders in Veenendaal woont of buiten Veenendaal, ben je natuurlijk van harte welkom de activiteiten bij te wonen!)
De eerste twee evenementen zijn inmiddels bekend:
28 dec|Winters Verteltheater door de Vlaamse Verhalenvertelster Mia Verbeelen |iedereen v.a. 4 jr
4 jan |Nieuwjaarsdisco met DJ Edwin |iedereen van 4 tm 12 jr

Workshops en Cursussen
In 2017 is met succes gestart met het aanbieden van naschoolse cursussen en workshops in het Ontmoetingshuis in Veenendaal-Oost voor kinderen uit de basisschoolleeftijd.
In 2018 zal het aanbod worden uitgebreid en kunnen zowel jeugd als volwassenen in het Ontmoetingshuis terecht voor een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod van workshops en cursussen. Rond 15 februari is het aanbod tot de zomer van 2018 bekend en kan hiervoor via deze website worden ingetekend. Check regelmatig de website en FB en Twitter!

Aanbod Najaar 2017

 

0

Keishikai Karate

Karate is niet zomaar een vechtsport. Hier draait het om respect en discipline. Kei staat voor respect, Shi voor strijder…

0

Boom boom Boomwhacker music

Maak muziek met het moderne boomwhacker slaginstrument: holle buisjes waar muziek in zit! Met elkaar gaan jullie kinder- en popliedjes…