MARGRIET ESHUIJS – Journey, een theaterconcert

0
Details
Date:

mei 25

Time:

08:00 pm - 10:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-margriet-eshuijs-journey-een-theaterconcert-43020857543
Organizer

Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

Website: https://www.eventbrite.nl/o/ontmoetingshuis-veenendaal-oost-15922153311
Venue

Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

Spiesheem 54, 3907 NJ Veenendaal

Veenendaal, UT, NL, 3907 NJ

Margriet Eshuijs staat al 45 jaar op het podium en kreeg alle prijzen die er zijn zoals 3 Edisons en de Gouden Harp. Haar grote hits House for sale en Black Pearl staan steevast in de Top 2000. Ze deelt haar kennis als zangdocent in haar bloeiende zangstudio en ze is geridderd in de Orde van Oranje Nassau voor haar verdiensten in de popmuziek. JOURNEY is haar nieuwe soloprogramma, nu te zien in het Ontmoetingshuis!


In ‘Journey’ vertelt en zingt Margriet Eshuijs liedjes die zich aandienden tijdens haar “Journey” die zij maakte met haar hond Lola. Een wonderlijke verzameling intense liedjes. De jazzy vrolijkheid in Justin Timberlake’s “Can’t stop the feeling” en de melancholie in “ Over the rainbow” uit the Wizzard of Oz verstrengeld met de unieke en bijzonder mooie liedjes die Maarten Peters voor haar schreef zoals “God is asleep” en “The shadows of your heart”. Ze begeleidt zichzelf op haar gitaren, keyboard, ukulele, accordeon, octaafgitaar en arrangeert de liedjes ter plekke met eigentijdse looping technieken.


JOURNEY


De toekomst werd langzaam onzichtbaar, maar de wereld liet zich zien in kleur, liet zich horen in muziek en ineens was er die andere weg, was er “Journey” en kwamen er nieuwe songs op het pad en kregen de oude een hele andere klank en kleur. Margriet laat de schoonheid van wat ze onderweg fotografeerde zien in beeldcollages als decor. Een eigenzinnig programma over de buigzaamheid van mensen, over liefdevolle herinneringen en nieuw gevonden geluk. Maar ook over de ongebreidelde lol met een Labrador.


Margriet Eshuijs zang, piano, gitaar, octaafgitaar, accordeon, ukulele, looping techniek, samenstelling beeldcollages


Fotografie Boy Eshuijs, Margriet Eshuijs


Technische realisatie Lourens Bood


www.facebook.com/margrieteshuijs


http://www.facebook.com/MargrietEshuijsJourney/


The shadows of your heart   https://youtu.be/0x1C4csF5SI Over the rainbow      https://youtu.be/GVRofpNce0Y