NIEUWJAARS KIDSDISCO met DJ Edwin 4 januari in het Ontmoetingshuis

0

Swing gezellig met al je vriendjes en vriendinnetjes het nieuwe jaar in en kom in de tweede week van de Kerstvakantie naar het Ontmoetingshuis! De professionele DJ EDWIN van KIDSDISCO draait al jouw favoriete muziek met entertainment, dansspelletjes en wedstrijdjes tussendoor! Wauw! Hoe vet cool is dat?!
Het Ontmoetingshuis wordt voor even omgetoverd tot een ware discotheek met speciale lichteffecten en goed geluid! Dus kom op en ga die dansvloer op!

(Kids Kinder) DJ Edwin is al ruim 21 jaar actief bezig met Drive-in Shows en het draaien op feesten en partijen. Bij DJ Edwin begon het met af en toe draaien bij vrienden en kennissen en staat nu elke week op diverse feesten de beste muziek te draaien en ook veel te entertainen. DJ Edwin heeft zijn diploma Pro Audio & Recording Engineer en is ook veel bezig op het gebied van Producing van muziek, Audio Visueel en Mastering (tracks en cd’s).

Voor iedereen van 4 tm 12 jaar!

Donderdag 4 januari 2018 | Aanvang: 15.00 uur | Zaal open: 14.45 uur | Einde disco: 17.00 uur

Toegangsprijs € 5,00 incl. een gratis consumptie! Vanwege het beperkt aantal plaatsen raden wij aan nu al je tickets te kopen.

Eventbrite - Winters Verteltheater -door Mia Verbeelen