Sinterklaasfeest in Ontmoetingshuis groot succes!

0

Woensdag, 22 november, bracht Sinterklaas met zijn Pieten een uitgebreid bezoek aan het Ontmoetingshuis in Veenendaal-Oost. De Goedheiligman werd buiten enthousiast opgewacht door uit volle borst zingende kinderen.

Nadat er eerst tumult was om de zoek geraakte ring van Sint, (die gelukkig snel werd terug gegoocheld door goochelaar Marinus Magic), genoten zo’n vijfhonderd kinderen en hun (groot)ouders van het groots opgezette Sinterklaasfeest in het Ontmoetingshuis.

Kinderen konden zich laten schminken, Oud-Hollandse Spellen spelen, kijken naar een goochelshow, pepernoten bakken, maskers maken, meedoen aan het Pietenparcours van gymnastiekvereniging Sparta en tijdens een heuse meet en greet ook nog op de foto met Sinterklaas.

Mede dankzij de belangeloze inzet van vrijwilligers van onder andere het Wijkleerbedrijf en het CSV konden de activiteiten vlot worden doorlopen en de organisatie van het Ontmoetingshuis was dan ook zeer tevreden. “Volgend jaar is de Sint weer meer dan welkom op het Ontmoetingshuis!” aldus Kirsten Benschop.