VALENTIJNSfeest met buffet, muziek (sixties, seventies, eighties) dans én entertainment!

0

Love is in the Air! Kom dinsdag 13 februari, de avond voor Valentijnsdag naar het Valentijns Dansfeest in het Ontmoetingshuis en geniet van een heerlijk romantisch verrassingsbuffet van eetcafé De Buurman en daarna van muziek op vinyl van DJ CONGA!

Valentijnsdag, de dag waarop alles rood kleurt, hartjes gretig worden uitgedeeld en liefdesverklaringen op vaak anonieme wijze worden verstuurd, komt in zicht! Speciaal voor iedereen die verliefd is, (opnieuw) verliefd wil worden, van eten, dansen en muziek houdt, organiseert het Ontmoetingshuis op dinsdagavond 13 februari, de avond voor Valentijnsdag, samen met eet- en sportcafé De Buurman een fantastisch Valentijnsfeest. Een uitgelezen kans om jouw Valentijn uit te nodigen en te trakteren op een romantische avond. Maar ook singles, vriendinnen, vrienden en stelletjes, iedereen van 25 tot 75+,  zijn natuurlijk van harte welkom!

Buffet, dans en entertainment
Love is écht in the air tijdens dit Valentijnsfeest! Eet-en sportcafé De Buurman pakt verrassend uit met een speciaal Valentijnsbuffet om al helemaal in de stemming te komen. Daarna gaat het feest los met DJ Conga en zijn bijzonder uitgebreide keuze aan vinylmuziek uit de jaren 50, 60, 70 en 80! Snuffel bij de lp’s, laat het sentiment in jou spreken, kies je favoriete muziek op vinyl en ga de dansvloer op met misschien wel jouw eigen Valentijn! Natuurlijk is er ook het nodige entertainment; zo test presentatrice Kirsten Benschop samen met DJ Conga niet alleen de muzikale kennis van de gasten maar zorgt zij ook voor heuse candlelight poetry performances. Een avond om nooit te vergeten!

Kaarten
Bestel snel online tickets als je hierbij wilt zijn want vol is helaas vol.
Buffet en dansfeest: €15,00*  – 18.30- 23.00 uur – Aanmelden voor 10 februari!
Dansfeest: € 5,00*  – 20.15-23.00 uur – Als je liever niet wilt eten maar wel wilt dansen.
* incl. een gratis consumptie

Nodig je Valentijn uit!                      voorbeelduitnodiging

Wil je niet alleen komen maar het liefste met jouw Valentijn? Download hier dan een voorbeelduitnodiging! Je hoeft alleen nog maar de lege velden in te vullen en je kunt hem versturen!

 

 

 

Organisatie: Programmamanagement Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost i.s.m. Eet-en sportcafé De Buurman

Eventbrite - Valentijns Dansfeest met buffet en entertainment