WINTERS VERTELTHEATER door Mia Verbeelen 28 december in het Ontmoetingshuis

0

Kom op 28 december a.s. in de Kerstvakantie naar het Ontmoetingshuis in Veenendaal-Oost en geniet van mooie, ontroerende en spannende Winterse Kerstverhalen. ‘Het meisje met de zwavelstokjes’ , ‘Middenin de Winternacht’ en ‘De Kerstnar’ worden door de Vlaamse verhalenverstelster Mia Verbeelen op aanstekelijke wijze tot leven gebracht!

“Mia is een verhalenverteller waar velen graag naar luisteren: warm, vol humor, met een geheel eigen stijl. Ze wekt emotie en ontroering bij ieder die haar hoort. Met grote verbeeldingskracht, een fluwelen stem en rijkdom aan taal weet ze elk publiek moeiteloos te bespelen.” Niet voor niets werd zij in 2015 uitgeroepen tot verhalenvertelster van het jaar!

Mia Verbeelen vertelt voor kinderen van nu en van lang geleden, voor grote mensen die hun verbeeldingskracht koesteren, voor iedereen met luisteroren, ogen vol verwondering en een popelend hart!

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar.

Donderdag 28 december 2017 | Aanvang: 15.00 uur | Zaal open: 14.45 uur | Einde voorstelling: 16.00 uur

Toegangsprijs € 5,00 incl. een gratis consumptie na afloop! Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen raden wij aan nu al je tickets te kopen.

Eventbrite - Winters Verteltheater -door Mia Verbeelen