Even voorstellen

0

Leuk, dat ik van de gelegenheid gebruik mag maken om me voor te stellen aan mijn nieuwe buurtgenoten, gebruikers en bezoekers van het ontmoetingshuis.

Mijn naam is Turgay Arioz, geboren in 1981 te Nijmegen en vanaf midden april 2015 mag ik in het ontmoetingshuis de horeca met de daarbij behorende gezellige sfeer voor u verzorgen. Het werk in de horeca is niet nieuw voor mij, want ik ben al vanaf 2004 actief in Veenendaal binnen de horeca. Mensen die mij kennen weten dan ook dat ik permanent voor de hoogste kwaliteit van onze produkten ga.

 

In ons Sport- en Eetcafé gaan wij heerlijke maaltijden voor u verzorgen en ook een gezellige borrel, eventueel met lekkere hapjes, behoren tot de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Tevens regelen wij graag voor u ook een catering, saladeschotels, snackschotel, kinderfeestje en/of een andere gezellige bijeenkomst zoals uw verjaardag of feestavond. Als het u even niet uitkomt om bij ons langs te komen, dan brengen wij met plezier uw bestelling bij u thuis. Deze service bieden wij overigens alleen binnen de gezellige wijk Veenendaal Oost.

 

Bij een leuk Sport- en Eetcafé hoort natuurlijk ook een leuke naam; die hebben we nu namelijk nog niet.  Wij vinden het leuk als u hulp kunt bieden en voor ons Sport- en Eetcafé een leuke, toepasselijke naam wilt bedenken. Lever uw suggestie tot uiterlijk 3 april in bij ons Sport- en Eetcafé in het ontmoetingshuis. Uit uw inzendingen kiezen wij de leukste naam en we belonen de bedenker van die naam met een reischeque ter waarde van 250 euro. Dit zal op 7 april bekend worden gemaakt.

 

Samen met mijn vrouw Elena en mijn zoontje Ata hoop ik in Veenendaal-Oost heel veel jaren te mogen genieten van de gezelligheid.
Bij deze wil ik jullie uitnodigen,vanaf midden April, voor een persoonlijke ontmoeting in ons nieuwe Sport- en Eetcafé in het ontmoetingshuis!