De Gezonde Levensstijl – presentatie door Susan Otten

0
Details
Date:

oktober 18

Time:

08:00 pm - 10:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-gezonde-levensstijl-presentatie-door-susan-otten-48731754991
Organizer

Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

Website: https://www.eventbrite.nl/o/ontmoetingshuis-veenendaal-oost-15922153311
Venue

Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

Spiesheem 54, 3907 NJ Veenendaal

Veenendaal, UT, NL, 3907 NJ

Veel mensen voelen zich niet fit, hebben last van overgewicht en ervaren verschillende gezondheidsklachten. Deze klachten blijken vaak gerelateerd aan een bepaald voedingspatroon. Wil jij weten wat je eet en drinkt? Je energiek en fit voelen? Deze avond kom je er meer over te weten!


In de presentatie “de gezonde levensstijl” vertelt Susan Otten je alles over gezonde voeding. Want wat is nu eigenlijk gezonde voeding?


In het dagelijks leven begeleidt Susan Otten als lifestyle- en voedingscoach mensen naar een gezonde levensstijl. Voeding is daarin de belangrijkste pijler. Een grote groep mensen voelt zich niet fit, ervaart verschillende gezondheidsklachten en heeft last van overgewicht. Hoe komt het nu dat die groep steeds groter wordt? Wat zit er in onze voeding? Krijgen we wel de juiste voedingsstoffen binnen? 70% van onze gezondheidsklachten blijkt gerelateerd aan voeding. Dat betekent gelukkig ook dat we met het veranderen van onze levensstijl ons fitter en energieker kunnen gaan voelen.