DE WERELD VAN WHISKY -18+ – proeverij mét lezing door Paul Machielsen en Guus Schmittmann

0
Venue

Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

Spiesheem 54, 3907 NJ Veenendaal

Veenendaal, UT, NL, 3907 NJ

Vergroot uw kennis van whisky! Maak kennis met, proef en geniet van zes verschillende Schotse whisky’s: vier single malts en twee blended. Met afwisselend presentaties, filmpjes en proeven, krijgt u uitleg over wat whisky is, hoe het wordt gemaakt en hoe elke soort smaakt! In samenwerking met Eet- en sportcafé De Buurman. 


Er is beperkt plaats; dus geef u snel op.


Over deze avond


Doel van de avond is de kennis van whisky te verhogen waardoor u (nog) meer geniet van deze drank. Middels een presentatie ondersteund met filmpjes wordt uitleg gegeven over whisky:  • Wat is het verschil tussen whisky en whiskey;

  • Welke ingrediënten heb je nodig;

  • Wat is het verschil tussen een blend en een single malt;

  • Waar moet je op letten bij het proeven en hoe doe je dat;

  • Welke typen whisky’s zijn er.


Tijdens deze avond kunt u kennismaken en genieten van 6 verschillende Schotse whisky’s: vier single malts en twee blended whisky’s.


Deze whiskyproeverij wordt georganiseerd door Paul Machielsen en Guus Schmittmann. Zij zijn whisky-enthousiasten en uit liefhebberij hebben ze zich verdiept in de wereld van whisky. Inmiddels geven zij met enige regelmaat proeverijen incl. lezing over whisky.


Tijdens deze proeverij verzorgt Eet- en Sportcafé De Buurman een drietal bijpassende hapjes en we starten de avond met een kopje koffie.


n.b. In geval van twijfel over de leeftijd, kan aan de zaal om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd.


De deelnameprijs is incl. koffie, hapjes en alle whiskysoorten.