KATJA STAARTJES – Met passie naar de top

0
Details
Date:

november 30

Time:

08:00 pm - 10:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-katja-staartjes-met-passie-naar-de-top-48730383890
Organizer

Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

Website: https://www.eventbrite.nl/o/ontmoetingshuis-veenendaal-oost-15922153311
Venue

Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

Spiesheem 54, 3907 NJ Veenendaal

Veenendaal, UT, NL, 3907 NJ

Er zijn niet zoveel plekken op de wereld waar je zo met jezelf en elkaar wordt geconfronteerd als op grote hoogte; boven de 7500 meter leef je op het scherpst van de snede. Vooral persoonlijk leiderschap en teamwork bepalen het succes in een klimexpeditie.


Avonturier Katja Staartjes neemt u met adembenemende beelden mee op expeditie naar het hooggebergte van de Nepalese Himalaya en de Pakistaanse Karakoram. Een verhaal over liefde voor de bergen en de lokale bevolking. Over leiderschap en samenwerken. Over verleggen en respecteren van je grenzen. Over omgaan met veranderende omstandigheden. En over loslaten en evenwicht.


Voor de pauze vertelt Katja over het klimmen boven 8000 meter. Na de pauze gaat de lezing over de Great Himalaya Trail, een 2000 kilometer lange voettocht door de Himalaya. Zij zal afsluiten met haar persoonlijke ervaring van de aardbeving van 2015 in Nepal. Sindsdien zet de bergbeklimster zich in voor de wederopbouw van het land.


 Katja Staartjes is een van Nederlands meest succesvolle bergbeklimmers. Zij beklom een aantal toppen hoger dan 8000 meter, waaronder Mount Everest (8848 m) als eerste Nederlandse vrouw en Gasherbrum 1 (8068 m) samen met haar man Henk Wesselius als eerste Nederlanders.Ook leidde Katja enkele expedities in het hooggebergte.


Behalve als motivatie-spreker voor organisaties werkt Katja tegenwoordig als trainer/coach. Eerder deed zij uitgebreide managementervaring op in vaste en interim-posities. Van haar hand verschenen de boeken ‘Lopen over de grens’, ‘Top-inspiratie’ en ‘Hoog spel’.


Meer informatie: www.katjastaartjes.nl