GRATIS -REIS IN 80 MINUTEN OM DE WERELD – Jules Leerintveld, Grensloos genieten

0
Venue

Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

Spiesheem 54, 3907 NJ Veenendaal

Veenendaal, UT, NL, 3907 NJ

Het Ontmoetingshuis geeft een beperkt aantal gratis toegangskaarten weg aan bezoekers van deze lezing. Want het is helaas voorlopig nog niet mogelijk om verre reizen te maken, maar tijdens deze lezing heeft u dan toch al even de mogelijkheid om een avondje weg te dromen bij mooie reisverhalen en beelden naar verre bestemmingen. 


Over de lezing


De Franse auteur Jules Verne schreef twee eeuwen geleden al over de vele schitterende plaatsen die Moeder Aarde herbergt. Een van zijn futuristische boeken, ‘De reis om de wereld in 80 dagen’, gaf de broers Theo en Jules Leerintveld in ieder geval voldoende inspiratie om ook zelf de wereld te gaan verkennen. Inmiddels hebben beide wereldreizigers gezamenlijk meer dan 150 landen bezocht. Tevens hebben ze hun eigen reisorganisatie ‘Grensloos Genieten’ opgericht, waarin ze met kleinschalige groepen onze aardbol nog een beetje meer ontdekken. 


Deze avond in het Ontmoetingshuis neemt reisleider Jules Leerintveld u mee op een inspirerende ‘wereldreis’ . In twee blokken van 40 minuten neemt hij u mee naar tientallen landen in een tempo waar Jules Verne jaloers op zou zijn geweest. Welke landen u deze avond virtueel gaat bezoeken, blijft nog even een geheimpje. Wel kunnen we u verklappen dat u volop zult genieten van kleurrijke foto’s, interessante reisverhalen en vele humoristische anekdotes, afkomstig uit vrijwel alle continenten. En wie weet, misschien doet u wel ideeën op voor een nieuwe reisbestemming (wanneer dat weer mogelijk is!) 


Coronaproof


Het wordt sowieso een avond voor een select gezelschap, want i.v.m. de maatregelen rondom corona is deze lezing slechts voor een klein gezelschap tot 30 personen toegankelijk. Vanzelfsprekend vindt deze lezing plaats volledig in overeenstemming met de huidige voorschriften vanuit het RIVM (o.a. anderhalve meter afstand; desinfecterende zeep bij de in- en uitgang; bij klachten blijft u thuis en u kunt zich alleen digitaal aanmelden).