SYB VAN DER PLOEG – Syb! – concertvertelling

0
Details
Date:

november 29

Time:

08:00 pm - 09:30 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-syb-van-der-ploeg-syb-concertvertelling-68767225623
Organizer

Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

Website: https://www.eventbrite.nl/o/ontmoetingshuis-veenendaal-oost-15922153311
Venue

Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

Spiesheem 54, 3907 NJ Veenendaal

Veenendaal, UT, NL, 3907 NJ

Syb (van o.a. ‘De Kast’) is een veelzijdig muzikant met een dijk van een stem. Vol emotie en passie doet hij wat hij niet laten kan. Eigenzinnig in zijn keuzes, maakt Syb u deelgenoot van zijn muzikale leven en brengt hij anekdotes over zijn andere passie: sport. Beleef een onvergetelijke avond muzikaal topentertainment met Syb!


Over Syb van der Ploeg


In 1997 landelijk bekend geworden doordat hij met zijn band een volledig Abe Lenstra Stadion  uitverkocht kreeg en heel Friesland liet meezingen op het nummer ‘In Nije Dei’, waarna vele grote successen volgden.


De goedlachse energieke Fries is eigenzinnig in de keuzes die hij maakt, waarbij muziek zijn manier van leven is. 
Net zo min terugdeinzend voor het maken van een protestlied als voor het brengen van een gevoelvolle ode tijdens een dodenherdenking en evengoed zijn mannetje staand in een feesttent op het platteland als in een topmusical in het theater. Een veelzijdige muzikant met een dijk van een stem, die met emotie en passie doet wat hij niet laten kan.


Wat Syb naast (gezin en) muziek nog meer bezighoudt is sport. Hij beoefent niet alleen zelf meerdere takken van sport (hardlopen, triathlon, schaatsen, wielrennen en voetbal), maar weet er ook bijzonder veel vanaf en kan er prachtig over vertellen. Met muziek doorspekt weet hij anekdotes naar voren te halen waar iedereen zich in herkent. Liedjes die herinneringen brengen aan gouden sportmomenten of juist dramatische missers.


Syb van der Ploeg brengt met SYB!  een afwisselende muzikale vertelavond: onderhoudend, amusant en boeiend topentertainment!