5 juni – Help, mijn kind wordt puber én gaat naar de brugklas!

Presentatie mét workshop voor ouders/verzorgers van kinderen die beginnen te puberen en na de zomer naar de brugklas gaan!

Help, mijn kind wordt puber én gaat naar de brugklas: een presentatie mét workshop voor ouders/verzorgers van kinderen die na de zomer naar de brugklas gaan!

In deze workshop word je meegenomen in de overwegingen bij de volgende stap in het leven van jouw kind.

Wie kent het niet, ‘help ik heb een puber thuis’… de strubbelingen als ouder/verzorger.

Of denk je soms ‘help mijn kind is een puber aan het worden’, en wat vind je hier dan van!

Hoe ga je ermee om? Wat wil jij zelf? Wat wil jouw partner? En natuurlijk ook wat wil “de puber” in wording. Willen, moeten, kunnen en doen … of juist niet doen ?

Docente Kornelia: “In de workshop neem ik je mee in een stukje theorie over het puberbrein, ik vertel over mijn ervaringen met pubers bij ons op school en in mijn praktijk. Ook gaan we het over verwachtingen hebben, en natuurlijk is er ruimte voor vragen en sluiten we af met wat tips.”

“De pubers hebben mij geholpen om een mooi programma te maken. Zij zijn mijn inspiratie en motivatie om de workshop te geven. Ik hoop hiermee jou als ouder/ verzorger meer inzichten te kunnen geven en hierdoor de pubers te ondersteunen in hun ontwikkeling en dus ook bij de overstap naar de brugklas. En ik hoop jou als ouder/verzorger ruimte te geven om over je puber (in wording) te kunnen praten.

“De puberteit wil ik graag zien als een periode van kansen en mogelijkheden in het leven van een kind. Ik ben ervan overtuigd dat beter inzicht in de tiener en zijn brein goed voor zijn ontplooiing is en dat de omgeving daarbij cruciaal is. Graag tot woensdagavond 5 juni!”

Over de docente

Kornelia Azizi-Reczuch is wandelcoach, docent Duits, zorgcoördinator (VO), faalangstreductietrainer (VO) en sociale vaardighedentrainer (VO). ZIj heeft een eigen coachingspraktijk Korenbloem Coaching.

Voor: ouders/verzorgers van kinderen die in september 2024 naar de brugklas gaan

Aantal lessen: 1

Datum: woensdag 5 juni 2024

Tijd: 19.30-21.00 uur

Docent: Kornelia Azizi-Reczuch

Kosten: € 6,50 incl. koffie/thee

Inschrijven: uiterlijk 3 juni 2024