Feestelijke opening MINIBIEB!

Ontmoetingshuis Oost krijgt een eigen MINIBIEB! Feestelijke opening met allerlei activiteiten!

Wij (Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost) krijgen een eigen MiniBieb!! En za 3 juni is de feestelijke opening; kom jij ook!? Vanuit een mooie samenwerking met Bibliotheek Veenendaal kunnen wij deze fijne aanwinst voor wijk Oost realiseren. De minibieb is gemaakt door cliënten van de Houtwerkplaats binnen Reinaerde Arbeidscentrum Veenendaal.

De nieuwe minibieb zal door wethouder Dylan Lochtenberg geopend worden. De minibieb is gemaakt door cliënten van de Houtwerkplaats binnen Reinaerde Arbeidscentrum Veenendaal. U bent van harte welkom om 13:30 voor de feestelijke opening!

Kom snuffelen tussen de boeken en tijdschriften in de nieuwe minibieb, geniet van een vrolijk muziekoptreden en allerlei activiteiten. Rond 13:45 zullen er bijvoorbeeld feestelijke verhalen voorgelezen worden door creatiefnemer Sanne Heymann. Tussen 13:45 en 15:00 kunnen er ook feestbloemen geknutseld worden en is er allerlei speelgoed van Speelotheek Veenendaal aanwezig voor de kleintjes. Hiermee vieren we ook meteen de landelijke Boekstartdag!

Over de Minibiebs

Bibliotheek Veenendaal gaat de wijken in! Leen afgeschreven boeken bij een van onze minibiebs, de ‘Cultuurfabriekjes’. Minibiebs werken vanuit het idee dat je de samenleving met elkaar leuker kunt maken. Iedereen kan boeken lenen, ruilen of achterlaten. Met elkaar en voor elkaar.

De minibiebs zijn mede mogelijk gemaakt door: MAAK en het Prins Bernhard Cultuurfonds.