HUGO BORST – Over voetbal en EK 2021

Hugo Borst komt naar het Ontmoetingshuis! Om het met u te hebben over voetbal en de aanloop van het Nederlands elftal naar het EK21!

Hugo Borst komt naar het Ontmoetingshuis!. Om het met u te hebben over voetbal en in het bijzonder de aanloop van het Nederlands elftal naar het EK 2021. Dat belooft een interessante en spraakmakende avond te worden met deze sportjournalist, mediapersoonlijkheid en auteur! Na afloop is er een signeersessie met Hugo Borst bij de boekentafel van Boekhandel van Kooten uit Veenendaal.

Hugo Borst startte zijn schrijfcarrière met het boek De Coolsingel bleef leeg, een boek waarin hij een seizoen lang voetbalclub Feyenoord volgde. Het boek verscheen eerst als special van het tijdschrift Hard Gras en groeide uit tot een sportklassieker. Het werk van Borst is doorspekt met voetbal: niet alleen zijn gepubliceerde boeken gaan erover, maar Borst schuift ook regelmatig aan bij programma’s als Studio Sport en tijdens speciale uitzendingen rond het EK of WK voetbal. Zijn haat-liefde verhouding met Louis van Gaal mondde uit in het boek O, Louis, waarin hijzelf en diverse prominenten hun mening geven over de voetbaltrainer. In 2015 verscheen de bundel Ma, een verzameling van columns die hij maakte voor het Algemeen Dagblad over het leven van zijn dementerende moeder en zijn persoonlijke rol als haar mantelzorger. De omstandigheden in het verpleeghuis zorgde ervoor dat Borst zich met een brief aan staatssecretaris Van Rijn mengde in de discussie over de organisatie van zorginstellingen. 

Deze avond staat helemaal in het teken van voetbal! Niet zo gek, in aanloop naar het EK 2021!  

 

N.B. Vanzelfsprekend zullen de dan geldende coronamaatregelen worden gerespecteerd!