Floorball Kersttoernooi 2015

0

Op dinsdag 29 december zal er voor het eesrt een Floorballtoernooi voor de groepen 5/6 en 7/8 plaatsvinden in sporthal Veenendaal Oost bij het Ontmoetingshuis te Veenendaal.

 

Floorball is een snelle, dynamische zaalhockeysport. Je speelt met lichte kunststof sticks en een lichtgewicht bal. De keeper draagt een helm en beschermend pak en zit zonder stick op z’n knieën in het doel. Om het veld staat een boarding en je mag ook achter het doel doorspelen.

De regels zijn eenvoudig: je kunt de bal stoppen met je stick, lichaam of voet en ook afhouden en een schouderduwtje mag. Omdat de bal weinig stil ligt, ben je als speler natuurlijk ook veel in beweging.

 

De aanvangstijd van de eerste wedstrijden is 10.00 uur en de geschatte eindtijd (dat hangt af van het aantal deelnemers) zal uiterlijk 15.00 uur zijn. Neem luchtige sportkleding, eten + drinken mee.

De deelnamekosten van dit toernooi bedragen € 2,- per teamspeler/ster. Deze bijdrage kun je voor aanvang van het toernooi, op 28 december, bij het aanwezig-melden betalen.

 

We spelen op kleinveld 4 tegen 4 zonder keeper bij teams uit groep 5 en 6. Een team bestaat dan uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers/sters.

We spelen op grootveld 4 tegen 4 met keeper bij teams uit groep 7 en 8. Een team bestaat dan uit minimaal 4 en maximaal 7 spelers/sters.

 

Wij zorgen voor sticks, ballen, helm en keeperspak.

 

Heb je zin om mee te doen, maak dan een team. Jongens en meisjes mogen ook samen in een team zitten (graag zelfs). Er mogen niet meer dan 2 leden van FC quicksticks in een team zitten. Heeft u als ouder zin om een groepje te begeleiden? Graag even aangeven op het inschrijfformulier.

 

Opgeven kan t/m vrijdag 11 december door onderstaand strookje in te leveren bij de leerkracht/sport coördinator van de school. Wij halen deze strookjes 11 december op en FC Quicksticks zorgt dan verder voor de gehele organisatie. Meer info? Bel 06 44435353 of mail naar fcquicksticks@gmail.com.

 

We zien je/jullie graag op 29 december vanaf 09.30 uur in sporthal Oost!

—————————————————————————————————————————————

Ja, ik doe mee met het Floorball Kersttoernooi 2011 op dinsdag 29 december!

 

Naam leerling: …………………………………………………………………                           School: …………………………….

 

Teamnaam (indien bekent) : ……………………………………………                          Aantal spelers/sters: ………

 

Groep: ……………………………………………………………………………

 

O Ja, ik begeleid graag een team.            Naam: ………………………………………………………………………………..