Gekozen als nummer 40 van Cafetaria Top 100 – 2017

0

Eet- & Sportcafé De Buurman opende in mei 2015 zijn deuren. Het bedrijf verzorgt er koffie en thee, lunch, buffetten, barbecues en partycatering. Het assortiment is dan ook erg uitgebreid.

De jury van Cafetaria Top 100 is erg te spreken over de kwaliteit van het eten en de hygiëne: ‘Heerlijk verse friet, goed gebakken! De zaak is zeer netjes en schoon.’ Ook de gastvrijheid is dik in orde: ‘Tijdens het eten nam de medewerker even de tijd voor een praatje. Vriendelijk, open en oprecht geïnteresseerd.’

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke kop koffie, snelle lunch, diverse lekkere snacks en verse oerfriet! Wij hebben ook Black Angus Burgers en biefstuk, diverse menu’s, homemade pizza’s en lekkere pastas! Wilt u liever thuis genieten? U kunt ook alles bij ons afhalen. Iets te vieren? U kunt bij ons u borrels, kinderfeestjes, feesten en partijen organiseren.

DE BUURMAN is gevestigd zijn aan de voorkant van het Ontmoetingshuis in Veenendaal Oost. Zij zijn de interne cateraar van het Ontmoetingshuis. Aan ons kunt u al u catering wensen overlaten! Wij verzorgen koffie en thee, lunch en vergaderarrangementen maar ook buffetten, barbecues en party catering voor alle huurders en gebruikers van het Ontmoetingshuis.

Liever catering op een externe locatie? Dat kan ook! Wij verzorgen ook catering op locatie voor zowel particulieren als bedrijven.
DE BUURMAN is…voor ieder wat wils… dé ontmoetingsplek in Veenendaal Oost…