Kinderopvang SUPER

In 2014 is Kinderopvang SUPER in Veenendaal gestart met een BSO in het Ontmoetingshuis. SUPER is een hoogwaardige, kwalitatieve buitenschoolse opvang met als speerpunt openbare en betaalbare opvang voor iedereen! Naast naschoolse opvang bieden wij ook voorschoolse opvang. Onze doelgroep is de leeftijd van 4-13 jaar. De BSO van Super, genaamd SUPERstoer, is gevestigd in het gebouw van basisschool WereldKidz Balans.

SUPERstoer wordt geleid door Sugeey Fraay. Zij heeft jaren in de kinderopvang gewerkt en is HBO Pedagogiek geschoold. De BSO-ruimte is volledig ingericht naar de behoefte van het kind met een huiselijke sfeer dat zorgt voor de nodige ontspanning. Wij werken themagericht met elk blok een leuk onderwerp zoals techniek, voeding, natuur, kunst en er worden wekelijks sport- en spellessen georganiseerd. Voor ieder wat wils. Er is veel aandacht voor de kinderen in deze kleinschalige opvang. De kinderen worden gehoord, gesteund en vertrouwd. Door de samenwerking met Wereldkidz Balans is er een doorgaande leerlijn.

 

Vanaf september 2017 zal kinderopvang SUPER een kinderdagverblijf in het Ontmoetingshuis openen. Dit zijn onze SUPERmini’s, hier gaan we opvang bieden aan kinderen van 0-4 jaar. Wij verzorgen de kinderen en bieden ze warmte en geborgenheid met persoonlijke aandacht in ons kinderdagverblijf dat zich onderscheidt in flexibiliteit en kleinschaligheid. In het multifunctionele gebouw is een speelzaal, een keuken en onderwijs voor een goede doorgaande ontwikkeling.

 

Mocht u belangstelling hebben voor onze opvang, neemt u dan contact met ons op via info@superinveenendaal.nl of ons telefoonnummer 0318-724904.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.superinveenendaal.nl. Bekijkt u ook eens onze film die op deze site staat dan krijgt u alvast een indruk van onze werkwijze en ons kleinschalige SUPERteam.

0

Super koningsdisco

Op maandag 24 april organiseert kinderopvang Super een Koningsdisco van 14:30 tot 16:00 uur in het Ontmoetingshuis voor kinderen tussen…