Maarten van Rossem do. 5 april in ‘t Ontmoetingshuis!

0

Donderdagavond 5 april a.s. is Maarten van Rossem te gast in het Ontmoetingshuis om er uitgebreid zijn visie op Amerika, Trump en andere actualiteiten met het publiek te delen. Dat belooft een spraakmakende avond te worden en u kunt daarbij aanwezig zijn!

Bestel snel online tickets!

Maarten van Rossem is de bekendste en populairste historicus van Nederland. Doordat hij zijn kennis op een unieke manier weet te combineren met droge humor is hij een graag geziene gast in programma’s als De Slimste Mens en De Wereld Draait Door. Maarten van Rossem studeerde geschiedenis in Utrecht en promoveerde in 1983. Zijn specialisme is de geschiedenis van de Verenigde Staten. Door zijn grote kennis van Amerika was hij veelvuldig op televisie te zien als commentator bij grote gebeurtenissen als de Golfoorlog of de aanslagen van 11 september 2001. Hij kreeg ook eigen programma’s, zoals Van Rossem in Amerika, over het christelijk geloof in de VS, en Van Rossem For President, over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Maarten van Rossem levert ook commentaar op onderwerpen dichter bij huis. Zo presenteerde hij bijvoorbeeld een documentaire over de maliebaan van Utrecht en werkte hij mee aan het programma Verborgen Verleden, over zijn familiegeschiedenis.

Het Ontmoetingshuis is er trots op dat zij Maarten van Rossem heeft weten te contracteren, en Van Rossem kennende, kan het deze avond alle kanten opgaan. In de pauze en na afloop is er een boekverkoop met signeersessie door Boekhandel van Kooten.

Bestel snel online tickets à € 15,00 incl. consumptie!