Naschoolse opvang Luna

VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG
Het Ontmoetingshuis huisvest een integraal kind centrum. Dat houdt in dat kinderen alle benodigde faciliteiten in één gebouw vinden. Buiten schooltijd bieden we daarom ook opvang. In een veilige en vertrouwde omgeving kunnen kinderen tot rust komen, lekker spelen of ravotten en is er altijd een juf beschikbaar om naar hun verhalen te luisteren of een spelletje te doen.

In de schoolvakanties werken we thema gericht. Diverse activiteiten worden aangeboden om de vakantie tot een feest te maken! De kinderen kijken hier met veel plezier naar uit!

HOE WERKT HET…
De buitenschoolse opvang is geopend in de schoolweken vanaf 7.00 (met ontbijt) of 7.30 tot 8.30 uur en van 14.15 uur tot 18.30 uur. In de vakantieweken zijn wij van 08.30 uur tot 18.30 uur geopend. De kinderen ontvangen voor elke vakantie een brief met daarin de activiteiten die in de vakantieperiode aan bod komen..

Om de continuïteit en de vaste gezichten op de NSO te kunnen blijven waarborgen gaan wij in de zomervakantie drie weken dicht. Deze weken worden in het begin van het nieuwe schooljaar bekend gemaakt.

U kunt via de belastingdienst waarschijnlijk een groot gedeelte van de kosten vergoed krijgen. Een proefberekening kunt u maken op de site van de belastingdienst. Voor onze tarieven verwijzen wij u naar onze website.

Wanneer u erover denkt uw kind(eren) bij Chr. Kinderopvang Luna te plaatsen dan kunt u het desbetreffende aanmeldingsformulier op onze website gebruiken.

Wij leiden u graag rond op onze locatie in Oost, zodat u onze Luna-sfeer kunt proeven.

Chr. Kinderopvang Luna
T: (0318) 745700
info@kinderopvangluna.nl
www.kinderopvangluna.nl