Ontmoetingshuis gesloten tot en met 28 april | tot 1 juni thuisactviteiten op deze website

0

Klik hier voor het aanbod van Thuisactiviteiten voor jong en oud!

———————-

UPDATE COMMUNICATIE RONDOM CORONAVIRUS -vr 3 apr 2020

In overleg met de gemeente en het bestuur Stichting Ontmoetingshuis is besloten dat het Ontmoetingshuis m.i.v. maandag 16 maart dicht gaat tot en met in ieder geval 28 april a.s.

Uitzondering is de zijde van de scholen (de Bron, Tamim en Balans) afhankelijk van de noodzaak betreffende opvang van kinderen van ouders welke in de zorg etc. zitten. De scholen kunnen zelf bepalen of zij open zijn (de scholen kunnen immers zelfstandig naar binnen via hun eigen zijde.

Alle activiteiten door het Ontmoetingshuis georganiseerd zullen dus tot en met in ieder geval 1 juni worden geannuleerd en hopelijk later dit seizoen weer kunnen worden hervat.

Namens het bestuur wensen wij iedereen, in welke rol dan ook, heel veel sterkte en gezondheid toe de komende weken. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

 

COMMUNICATIE RONDOM CORONAVIRUS – vr 13 mrt 2020

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus heeft het bestuur van het Ontmoetingshuis Veenendaal Oost besloten om met onmiddellijke ingang alle door ons georganiseerde workshops, lezingen en dergelijke activiteiten af te gelasten. Dat zijn dus alle activiteiten uit het activiteitenprogramma voorjaar 2020.

 

Dit besluit zal in ieder geval van kracht blijven tot 1 juni. Rond die tijd zal opnieuw worden beoordeeld of het verantwoord is onze activiteiten te hervatten. Hier volgt later bericht over.

 

Hiermee trachten wij bij te dragen aan het zoveel als mogelijk beperken van verdere verspreiding van dit virus. Naast deze genomen maatregel blijven wij de adviezen van het RIVM, GGD en overheid volgen.

 

Namens het bestuur,

Jan van Leeuwen, voorzitter