Wo 3 okt Kinderboekenweekvoorstelling Spekkie en Sproet met Vivian den Hollander

0

Woensdag 3 oktober start de Kinderboekenweek in het Ontmoetingshuis in Veenendaal met een voorstelling van niemand minder dan de populaire jeugboekenschrijfster Vivian den Hollander! Zij wordt begeleidt door muzikant Mattie Poels.

 

Spekkie en Sproet, vrienden door dik en dun, is de voorstelling die zij gaat brengen en dit sluit dus prachtig aan bij het thema van de Kinderboekenweek ‘Vriendschap’. Na afloop van de voorstelling zal Vivian den Hollander boeken signeren. Boekhandel Van Kooten uit Veenendaal is aanwezig met boeken van de schrijfster.

 

Spekkie en Sproet zijn twee superspeurders en vrienden door dik en dun. Ze lossen mysteries en misdaden op, en komen daarbij geregeld in hachelijke situaties terecht. Spekkie eet dan graag een spekkie. ‘Daar kan ik beter van nadenken,’ zegt ze altijd. Het belooft een flitsende, interactieve voorstelling met spannende muziek, hoorspel-elementen, verhalen en beeldprojecties te worden! De voorstelling is gebaseerd op de boeken Spekkie en Sproet  van Vivian den Hollander.

 

Te zien: wo. 3 oktober 2018, aanvang 15.00 uur in de Grote Zaal van het Ontmoetingshuis, Spiesheem 54 te Veenendaal.   Extra voordeelaktie: Bestel snel kaarten à € 5,00!