PRESENTATIEMARKT ONTMOETINGSHUIS 8 SEPT- INFOMARKT VOOR JONG EN OUD!

0

Zaterdagochtend 8 september van 10-13 uur zet het Ontmoetingshuis haar deuren open voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er dit aankomende seizoen allemaal te doen is!

 

De Presentatiemarkt is voor jong en oud! Er kan gesnuffeld worden aan de workshops en cursussen die het aankomende seizoen in het Ontmoetingshuis worden aangeboden en er is informatie over de theatervoorstellingen in 2018/2019. Maar ook de scholen, Buren van Oost, Super Kinderopvang, Veens Welzijn, wijksportvereniging Veenendaal Noord, de kerken, het IVN, muziekschool De Muzen, het Centrum voor Jeugd en Gezin, Stichting Goed voor Elkaar, Songs from the Heart, Toneelgroep PIT, het I-centrum en Het Rode Kruis zijn bijvoorbeeld aanwezig.

 

Er is een Kickstart met Durf te Vragen; live oefenen met reanimeren, kinderen kunnen knutselen, schilderen en spelletjes doen, er is een Spaghetti Mindfulness test voor kinderen, een springkussen en heel veel informatie bij de deelnemende organisaties. Een DJ draait gezellige muziek en eet-en sportcaf? De Buurman zorgt voor lekkere versnaperingen. Kortom, deze markt is de perfecte manier om op een leuke laagdrempelige manier kennis te maken met wat het Ontmoetingshuis te bieden heeft aan de inwoners van Veenendaal!

 

Gratis toegang. Reserveren niet nodig.