Sportservice Veenendaal

Sportservice Veenendaal is een jong en dynamisch sportbedrijf. Wij beheren en exploiteren sportaccommodaties en zwembad De Vallei en geven uitvoering aan het Veenendaalse beleid op het gebied van sport, bewegen, gezondheid en welzijn.

Sporthal Oost
Met zijn afmetingen, kleurstelling en LED verlichting voldoet Sporthal Oost aan alle wensen die gebruikers van een sportzaal kunnen hebben. Overdag maken veel basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs gebruik van de sporthal. In de avonduren en weekenden wordt de sporthal voornamelijk gebruikt door sportverenigingen. Maar ook de organisatie van een evenement past prima in deze sporthal.

Breed aanbod sportzalen
Naast Sporthal Oost zijn er meer sporthallen en gymzalen zeer geschikt voor het organiseren van een evenement, verjaardagsfeestjes van uw kind of bijvoorbeeld een sportieve activiteit met vrienden, familie of bedrijf. Kijk op de website voor de opties.

Verjaardagsfeestje vieren?
Een sportief kinderfeestje vieren kan in Sporthal Oost of in één van onze andere sportzalen. Er zijn veel mogelijkheden om een leuke activiteit in een sportzaal op te zetten. Denk hierbij aan apenkooi, trefbal of andere balspellen. De materialen die in de gymzaal aanwezig zijn staan tot uw beschikking.

Bij de reservering voor een kinderfeestje krijg je gratis uitnodigingskaartjes. Hiermee kunnen alle vriendjes op originele wijze worden uitgenodigd.

Reserveren
Wilt u Sporthal Oost of een andere gymzaal of sporthal reserveren? Dat kan digitaal via www.sportserviceveenendaal.nl/accommodaties/verhuur-gymzalen-sporthallen. Of stuur een e-mail naar binnensport@veenendaal.nl.
Voor meer informatie belt u met Team Binnensport, bereikbaar op telefoonnummer 0318 651 607.

Informatie
Meer informatie vindt u op onze website www.sportserviceveenendaal.nl

Tot ziens in één van onze sportaccommodaties.