Even voorstellen

Nieuwe beheerder Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost

 

Mijn naam is Etienne van Hasselt, 51 jaar oud, getrouwd en vader van 3 prachtige kinderen.
Per 1 mei ga ik de functie vervullen van beheerder in het Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost.
Ik heb ongeveer 30 jaar ervaring in event- en congresorganisatie en tevens ben ik assistent facilitair manager geweest bij Hulskamp Audio- Visueel te Utrecht.

In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig. Ik organiseer regelmatig een 25+ party in één van de horecagelegenheden in het centrum. Tevens zit ik ik in het bestuur van voetbal vereniging Veenendaal. Ik vind het altijd leuk om (creatief) mee te denken en kijk ook uit naar het invullen van de functie van beheerder.

Mocht u mij tegenkomen aarzel dan niet om mij aan te spreken,

juist dat lijkt me erg leuk.

Tot snel

 

Etienne van Hasselt