Corona-voorschriften Ontmoetingshuis

Uitgelicht

Update 25 feb 2021: Het Ontmoetingshuis is gesloten tot en met 15 maart 2021. Het Ontmoetingshuis is in navolging van de laatst aangescherpte coronamaatregelen op dinsdag 23 februari jl, gesloten tot en met 15 maart 2021.  Telefonisch en per email zijn wij bereikbaar. Heeft u vragen aangaande beheer, bel 0318-724980 of stuur een email naar beheer@ontmoetingshuis.nl  Voor vragen over programmering kunt u een email sturen naar activiteit@ontmoetingshuis.nl  Vragen aangaande de administratie richt u tot administratie@ontmoetingshuis.nl  Wij hopen dat u in de tussentijd gezond blijft en zien u na die tijd graag weer bij ons terug. n.b. Eet & sportcafé De Buurman is wel geopend van 16-20 uur.

Update 16 dec. 2020: Het Ontmoetingshuis is gesloten tot en met 19 januari 2021  -bericht 16 december 2020
Het Ontmoetingshuis is in navolging van de laatst aangescherpte coronamaatregelen op maandag 15 december jl., m.i.v. dinsdag 16 december gesloten tot en met 19 januari 2021. Wij hopen dat u in de tussentijd gezond blijft en zien u na die tijd graag weer bij ons terug. Eet & sportcafé De Buurman is wel geopend van 16-20 uur. Telefonisch en per email zijn wij wel bereikbaar. Heeft u vragen aangaande beheer, bel 0318-724980 of stuur een email naar beheer@ontmoetingshuis.nl  Voor vragen over programmering kunt u een email sturen naar activiteit@ontmoetingshuis.nl  Vragen aangaande de administratie richt u tot administratie@ontmoetingshuis.nl 

BELANGRIJKSTE  VOORSCHRIFTEN bij bezoeken Ontmoetingshuis vanaf 1 juni 2020
volgens richtlijnen RIVM

Als u vanaf 1 juni het Ontmoetingshuis bezoekt voor een cursus, workshop of anderszins, dient u zich tenminste aan de onderstaande voorschriften te houden:

  • volwassenen houden 1,5 m afstand van elkaar
  • u gebruikt de desinfecterende gel bij binnenkomst in het gebouw
  • u gebruikt de desinfecterende gel bij het verlaten van het gebouw
  • bij langer verblijf wast u uw handen vaak en grondig
  • u schudt geen handen
  • u hoest of niest in uw elleboog
  • u blijft thuis als u klachten heeft als: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 graden C)
  • U blijft thuis als iemand in uw gezin/huis koorts heeft (vanaf 38 graden C) en/of benauwdheidsklachten
  • Kom zo mogelijk alleen