Kinderopvang

Christelijke
Kinderopvang

Luna

Kinderopvang

SUPER

Christelijke Kinderopvang Luna

Al meer dan 12 jaar biedt Luna christelijke kinderopvang op verschillende locaties in Veenendaal; zo ook in het Ontmoetingshuis.
In het Ontmoetingshuis heeft Luna een ruimte voor dagopvang en een ruimte voor buitenschoolse en vakantie-opvang. Luna beschikt over een eigen buitenruimte en maakt ook regelmatig gebruik van de gemeenschappelijke buitenruimte en de gymzaal. Onlangs heeft Luna er een huiskamer bij gekregen. De beide huiskamers ‘Rosa’ en ‘Mint’ stralen veel rust en gezelligheid uit. Een heerlijk plek voor kinderen om te spelen. Wilt u eens langs komen op de locatie in het Ontmoetingshuis om de ‘Luna sfeer’ te proeven? Neem dan gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Kijk voor meer algemene informatie op de website.

Christelijke Kinderopvang Luna locatie Oost
Telefoon: 0318 745 709 – lvoost@kinderopvangluna.nl

Kinderopvang SUPER

Kinderopvang SUPER in Veenendaal is een hoogwaardig, kwalitatieve buitenschoolse opvang, peuteropvang en kinderdagverblijf met als speerpunt openbare en betaalbare opvang voor iedereen! In het Ontmoetingshuis biedt SUPER buitenschoolse opvang (met voorschoolse opvang) voor alle kinderen en een kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar. Sinds maart 2018 heeft zij ook een peuterspeelzaal met VVE van 2-4 jaar in het Ontmoetingshuis. De BSO-ruimte is volledig ingericht naar de behoeften van het kind met een huiselijke sfeer dat zorgt voor de nodige ontspanning. Er wordt themagericht gewerkt in blokken; elk blok een ander onderwerp zoals techniek, voeding, natuur of kunst. Wekelijks worden er sport- en spellessen georganiseerd. Door de samenwerking met de eveneens in het Ontmoetingshuis gevestigde basisschool Wereldkidz Balans, is er een doorgaande leerlijn. Mocht u belangstelling hebben voor Kinderopvang SUPER, bezoek de website of neem rechtstreeks contact op.

Kinderopvang SUPER in Veenendaal
Telefoon: 088 – 13 318 00 – info@superinveenendaal.nl