Activiteiten

Het Ontmoetingshuis biedt inwoners van Veenendaal Oost en daarbuiten, ieder seizoen een breed aanbod van activiteiten, zoals cursussen, workshops, voorstellingen, lezingen en meer.

Inschrijven doe je eenvoudig door bij de betreffende activiteit op de bestelknop te klikken en via iDeal te betalen. Heb je vragen of ideeën voor een activiteit? Neem contact op met de programmamanager: Kirsten Benschop – activiteit@ontmoetingshuis.nl

N.B. Regels rondom corona Bij alle activiteiten respecteren wij uiteraard de dan geldende coronavoorschriften zoals die vanuit overheid en RIVM zijn bepaald. Mocht een activiteit om deze reden geen doorgang kunnen vinden, dan ontvangt u het eventueel reeds betaalde entreegeld of cursusbedrag retour.

Update 15 oktober 2020 n.a.v. aangescherpte coronamaatregelen
Na uitvoerig intern overleg heeft het bestuur van het Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost besloten om met onmiddellijke ingang alle cursussen, workshops, lezingen en bijeenkomsten op te schorten tot nader order. Dit geldt zowel voor de volwassen- als jeugdactiviteiten. Gezien de snelle uitbreiding van het coronavirus en de daarbij horende nieuwe maatregelen, vinden wij het een passend besluit om het aantal ‘ontmoetingen’ in het Ontmoetingshuis zoveel als mogelijk te beperken. Wij willen ten aanzien van de gezondheid van onze docenten, cursisten en medewerkers geen enkel risico nemen.

Voor een aantal al lopende cursussen zal de mogelijkheid van het online aanbieden van het restant van de lessen worden onderzocht. Mocht dit uw cursus betreffen, dan ontvangt u daarover z.s.m. separaat bericht. Afhankelijk van wanneer de situatie weer verbetert en wij het verantwoord achten, in overeenstemming met de regels vanuit RIVM en overheid, zullen wij de activiteiten opnieuw inplannen en ontvangt u daarover t.z.t. bericht. Uw inschrijving blijft tot die tijd gewoon geldig. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip voor dit besluit en wensen u voor de komende tijd een goede gezondheid toe!