Sport

Sporthal Oost

Het Ontmoetingshuis is uitgerust met een grote sporthal (Sporthal Oost) die kan worden opgedeeld in drie verschillende units. Met zijn afmetingen (1234 m2 !), kleurstelling en LED verlichting voldoet Sporthal Oost aan alle wensen die gebruikers van een sportzaal kunnen hebben. Overdag maken veel basisscholen en scholen van het voortgezet onderwijs gebruik van de sporthal. In de avonduren en weekenden wordt de sporthal voornamelijk gebruikt door sportverenigingen. Maar ook de organisatie van een evenement past prima in deze sporthal. Het beheer van deze sporthal is in handen van Sportservice Veenendaal.

Sportservice Veenendaal
Sportservice Veenendaal is een jong en dynamisch sportbedrijf. Zij beheren en exploiteren diverse sportaccommodaties in Veenendaal en geven zo  uitvoering aan het Veenendaalse beleid op het gebied van sport, bewegen, gezondheid en welzijn.

Reserveren
Wilt u Sporthal Oost reserveren? Dat kan rechtstreeks bij Sportservice:  digitaal of door een email te sturen. Voor meer informatie belt u met Team Binnensport, bereikbaar op telefoonnummer 0318 – 651 607. Overige informatie vindt u op de website van Sportservice Veenendaal.