Overig

En er gebeurt nog meer in het Ontmoetingshuis. Zo maken het Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal en Veens Welzijn gebruik van het Ontmoetingshuis.

Centrum voor Jeugd en Gezin Veenendaal is er voor ouders/opvoeders, kinderen, jongeren (tot 18 jaar) en professionals in Veenendaal. Je kunt bij ons terecht met allerlei vragen over opgroeien en opvoeden. Bijvoorbeeld over slapen, zindelijkheid, voeding, pesten, alcohol, school(keuze), relaties, seksualiteit, drugs of andere thema’s. Met preventieve activiteiten, zoals trainingen en cursussen helpt het CJG ouders en kinderen om problemen voor te zijn. Daarnaast biedt het CJG ambulante ondersteuning voor gezinnen in Veenendaal en leiden wij toe naar individuele voorzieningen. www.cjgveenendaal.nl

Veens Welzijn De wijkcoaches, jongerenwerkers, vrijwilligers- en mantelzorgconsulenten van Veens Welzijn zetten zich met hart en ziel in voor het welzijn en geluk van alle Veenendalers. Veens Welzijn biedt ondersteuning bij het zoeken naar antwoorden op vragen die je bezighouden. Of je nu een vraag hebt over zorg, gezondheid, wonen, werken, school, integratie, eenzaamheid, ouder worden, vrije tijd of het organiseren van een buurtfeest. Wij zijn er voor je als je mee wil doen in de samenleving, maar daarbij ondersteuning nodig hebt. Veens Welzijn werkt daarbij samen met vele partners bij jou in de wijk en in de stad. Voel je welkom bij Veens Welzijn! Veens Welzijn is altijd dichtbij. Je vindt ons op dinsdagmiddag tussen 15:00-16:00u in de huiskamer van het Ontmoetingshuis. We organiseren hier ook allerlei activiteiten. Ook kun je op werkdagen tussen 09.00-12.30 uur op afspraak bij het Veens Informatie Punt in het gemeentehuis terecht. Maak een afspraak via: T 0318 – 791 050 of info@veens-welzijn.nl.. Meer informatie voor vrijwilligers en hulpvragers vind je op www.veensvrijwilligers.nl.