8 jun – Muziektheater ‘Vind je het gek!?’

Theater gebaseerd op echte verhalen van personen met een psychische kwetsbaarheid! Met muziek.

“Ik ben op reis, op zoek naar mezelf in die ander, en kom thuis met een koffer vol pieken en dalen. Onderweg ontmoet ik zes moedige mensen die hun ‘vuile was’ buiten durven te hangen. Zodat de wind hun verhalen kan verspreiden. Verhalen over leven met een duiveltje op je schouder, de wereld willen redden, je nergens thuis voelen of het niet meer zien zitten, maar toch doorgaan… Ik vind mezelf terug met de vraag: waarom gaan zij over die grens, en ik nèt niet?”

Vind je het gek! is een muzikale theatervoorstelling gebaseerd op waargebeurde verhalen en indringende portretten van zes moedige mensen met een psychische aandoening. Op zoek naar zichzelf in deze verhalen, onderzoeken en verleggen ze de fragiele scheidslijn tussen “normaal” en” gek”. Nynka Delcour kruipt in de huid van deze personen en zet daarmee, samen met muzikant Rob Stoop, een prachtige, indringende voorstelling neer.

Een voorstelling van Nynka Delcour en Rob Stoop met foto’s van Sanne Willemsen, gebaseerd op waargebeurde verhalen en indringende portretten van mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Deze voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met Veens Welzijn en Hoorcafé Veenendaal.

N.B.: Bij deze voorstelling is een gebarentolk aanwezig voor doven en slechthorenden!

Toegang: € 10,00 incl. consumptie.